“Treehouse” garden pavilion by Scott Kyson

The founder of London-based Studio Kyson designed and constructed Treehouse for his three children, who are aged between four and eight. The structure measures just 4.5 metres by 2.7 metres and has an open top. Located in the garden of the family’s Epping Forest home, it features reflective cladding designed to mirror the surrounding foliage as well as the house.

from Retail Design Blog http://ift.tt/2nfmWzX

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s