McDonald’s restaurant by Mei Architects, Rotterdam – Netherlands

Unlike the old building, which was built against the wall of a historic post office building, the new fast-food restaurant stands in the centre of the pavement to make it look more like a pavilion. The majority of its exterior is glazed, providing views through the building.

from Retail Design Blog http://ift.tt/2opySis

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s