AEG Stand at Batibouw 2017 by A&B Project, Brussels – Belgium

Inspired by the new house style of AEG and the brand values, A&B Project designed the new concept of the stand. Key feature of the design is the use of black materials, brought into balance with wood and the use of large images. A modern look is created by using concrete floor boards.

from Retail Design Blog http://ift.tt/2mVaeWY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s