Publicis Office Space by Cache ateliler, Sofia – Bulgaria

The studio kept the atmosphere as clear as possible offering a variety of solutions to boost up the creative process and to ensure a neutral background where the ideas of the team to grow and develop. The industrial touch in the exposed duct and workstations materials leaves the sense of a reference to an idea factory.

from Retail Design Blog http://ift.tt/2mP3CV1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s