Louis Vuitton store renewal by Jun Aoki and Peter Marino, Hong Kong

Upon entering the premises, plush settings by Peter Marino, another longtime collaborator of the luxury brand, unfold across two expansive floors, featuring a string of homey seating arrangements surrounded by custom-made shelving, displays, and curated pieces of art.

from Retail Design Blog http://ift.tt/2nIm1I7

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s