SAS Offices by CBRE Design & Project & SINCE Interior Architects, Paris – France

Every detail is a pretext for comfort and collaborative interactions. The entrance creates a sense of warmth, welcome and excitement, the corridors guiding to the meeting rooms are fitted with waiting boxes for relaxation or discussions.

from Retail Design Blog http://ift.tt/2mirjWd

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s